Kommunehuset åpner mandag 18. mai 2020

Åpningstid kl 09.00 - 15.00

Vennligst følg nedenstående smittevernråd når du besøker oss:

1. Alle besøk må avtales på forhånd.

2. Ved ankomst servicekontoret: Vask hendene med desinfeksjonsmiddel (finnes ved inngang til servicekontor).

3. Henvend deg til servicekontoret for registrering. Her vil vi ha følgende opplysninger:
     a. Fullt navn
     b. Telefon
     c. Hvem du skal besøke på kommunehuset
     d. Ankomsttid

3. Du vil da bli hentet av aktuell saksbehandler.

4. Ved avreise, varsle på servicekontoret slik at avreisetidspunkt blir registrert.

5. Vask hendene på nytt med desinfeksjonsmiddel når du forlater bygningen.

6. Besøksprotokollen lagres i 14 dager, for deretter å bli makulert. Formålet med protokollen er hjelp til å drive smittesporing ved en evt. smitte.

7. Ved besøket er det viktig å holde minst 1 meters avstand til alle du møter.

8. Følg de øvrige smittevernrådene fra folkehelseinstituttet.

Kjenner du deg på noen måter syk, enten med luftveissymptomer eller andre Covid 19 symptomer – DA SKAL DU VÆRE HJEMME. Du er velkommen tilbake når du er frisk eller bruk telefon/e-post for å komme i kontakt med oss.

TAKK FOR AT DU SOM BESØKENDE HJELPER OSS Å HOLDE DEG SELV OG VÅRE ANSATTE SMITTEFRI