Nord-Trøndelag krisesenter - IKS

Furutrær - Klikk for stort bilde Olgeir Haug Vi kan hjelpe kvinner og kvinner med barn som har opplevd fysisk eller psykisk mishandling.

* Har du behov for noen å snakke med?

* Blir du utsatt for fysisk vold fra ektemann, samboer, kjæreste eller andre du 
   kjenner? (Kløpet, dyttet, slått)

* Blir du utsatt for psykisk vold? (trakassert, kjeftet på, nedvurdert, kontrollert)

* Blir du utsatt for trusler eller føler du deg utrygg?

* Har du vært utsatt for voldtekt eller annen seksuell tvang/vold?

 

Om krisesenteret

Nord Trøndelag Krisesenter IKS ligger i Verdal kommune og ble opprettet i 1981. Fra 1.1.2010 er det kommunenes ansvar å ha et krisesentertilbud til sine innbyggere. I Nord-Trøndelag har alle kommunene inngått avtale med Krisesenteret slik at vi gir et tilbud til kvinner og barn på vegne av kommunene. Det bor ikke menn på krisesenteret i Nord-Trøndelag. Krisesenteret er ikke en institusjon, men innredet som et vanlig hjem. Det er 4 soverom med felles kjøkken, bad og stue. Vi har også en separat leilighet som er tilpasset bevegelseshemmede, denne kan også benyttes hvis noen har behov for å være litt mer for seg selv og ha litt ekstra ro rundt seg.

Kontaktinformasjon

Du kan ta kontakt for samtale og veiledning på telefon eller du kan komme innom for en samtale. Har du behov for et trygt sted å bo i en periode kan du også bo hos oss. Det er gratis å benytte seg av Krisesenterets tilbud. Det er kun kvinner som arbeider på Krisesenteret og alle har taushetsplikt.

Krisesenteret er åpent hele døgnet, året rundt. Det er et lavterskeltilbud du kan ta direkte kontakt med uten henvisning eller timeavtale. Du kan godt være anonym.Hvis det er nødvendig kan du komme uten å ha planlagt eller pakket med deg noe. Du kommer til et hus som er som et hjem, ikke et kontor eller en institusjon. Vi kan hjelpe deg med å skaffe deg og barna dine det dere trenger av mat og klær i starten.

Telefon:

74 07 77 10 (døgnvakt)

 

Aktuelt

Handlingsplan mot vold i nære relasjoner i IN 2015-2018 (PDF, 2 MB)

Hvor lite skal du finne deg i?