Legekontor

Snåsa legekontor har fastlege og legevakt dagtid alle hverdager.


Åpningstid:

Kontortid                                      kl 08:00 - 15:30
Telefonen er åpen mellom kl 08:30 - 11:30  og 12:15 - 15:00 

 

Ved behov for legevakt når telefonen er stengt:

ring 116117 logo_116_117_ntp2.jpg - Klikk for stort bilde

 

Nødnummer 113.png - Klikk for stort bilde

eller 113 ved akutt behov for hjelp.

Fastlege

Hvis du trenger helsehjelp på dagtid, skal du ringe ditt fastlegekontor. Ved henvendelse treffer du en medarbeider som kan bistå med en vanlig legekonsultasjon, evt. fornying av resept etter tidligere avtale med din lege. Sykepleier/lege vurderer om du trenger time på dagen.

Du kan sjekke dine resepter ved å logge deg inn på: www.mineresepter.no Telefontime

Ved bestilling av telefontime, blir denne satt opp til lege samme eller påfølgende dag.  Telefontimen gjelder korte problemstillinger som f.eks. svar på prøver.  Legen ringer deg opp fortrinnsvis mellom kl. 12.15 og 13.00. Det er da viktig at du er tilgjengelig på telefon.Legevakt

Legevakt dagtid ligger til fastlegerollen. Det er vakthavende lege som har ansvar for akutte henvendelser og eventuelt utrykning. Har du behov for legevakt ring 116117. Alle som oppholder seg i kommunen, kan benytte seg av legevakta. Legevaktens oppgave er å gi deg hjelp med helseproblemer som ikke kan vente til vanlig kontortid.


Finn din fastlege

Alle har rett til å være knyttet til en navngitt, allmennpraktiserende lege. Fastlegen skal være tilgjengelig for sine pasienter og prioritere disse foran personer som ikke står på legens liste.
Du kan selv velge hvilken lege du vil ha som fastlege, men legen må ha ledig kapasitet og være med i fastlegeordningen. Du kan velge en fastlege i en annen kommune enn den du bor i.  Hvis du har foreldreansvar for barn under 16 år, kan du også velge fastlege for barnet ditt. Ved opphold på sykehjem har du krav på å beholde fastlegen din, men du må bruke sykehjemslegen så lenge du bor der.
Finn din fastlege her:
Fastlege og bytte av fastlege

 

Parkeringstillatelse for forflytningshemmede

Parkeringsbevis.jpg - Klikk for stort bilde For å få parkeringstillatelse for forflytningshemmede, må det fylles ut en egenerklæring.  Skjemaet kan hentes i resepsjonen på legekontoret.

Det kreves en legetime for å vurdere om helsekravet er oppfylt.  Dette koster kr. 200,-.

 

Adresse

Snåsa legekontor
Stallbakksvingen 24

7760 Snåsa

Kart
Snåsa legekontor

 

Klikk for å zoome i kartet.

Sist endret 09.05.2017

Kontakt

Snåsa Legekontor
74138350/Legevakt116117