Betaling

  • Betalingsterminal: Det er installert betalingsterminal fra Convene på venterommet. Etter endt konsultasjon kan du betale på betalingsterminalen. Du taster inn fødselsdato og velger så å betale med kort, kontant, mobiltelefonen eller faktura. Betalingsterminalen tar ikke Mastercard. Dersom du velger å ikke bruke terminalen vil det bli ettersendt faktura med gebyr.
  • Mobilbetaling: Ved mobilbetaling mottar du en SMS fra ConvenePay med personlig betalingslenke og kode (fire siffer). Mobilnummeret hentes fra journalsystemet, men du kan selv oppdatere nummeret ditt på betalingsterminalen eller ved å gi beskjed til legekontoret. Mobilbetaling med ConvenePay er tilgjengelig i 24 timer fra du mottar SMS-en. Du kan betale med  Visa, Mastercard eller Vipps. Om mobilbetalingen ikke blir gjennomført innen fristen, sender Convene ut en faktura med fakturagebyr på vegne av legekontoret.
  • Faktura: Dersom regningen ikke blir betalt på betalingsterminalen eller via mobilbetaling, sendes en faktura fra Convene på vegne av legekontoret. I disse tilfellene legges det til et fakturagebyr. Har du samtykket til elektronisk kommunikasjon, kan betalingsinformasjon sendes elektronisk.

 

  • Har du frikort? Du må huske å melde fra til legekontoret dersom du har frikort. Vær oppmerksom på at ikke alle utgifter dekkes av frikortet, eksempelvis materiell og attester.

 

Priser hos fastlegen gjeldende fra 1. juli 2023 – 30. juni 2024

 

 

Prisliste legeattester

Prisliste legeattester
Attest Pris
Førerkortattest 745 kr
Legeattest enkel (i tillegg til konsultasjon) 170 kr
Legeattest TT-kort, HC-parkering 350 kr
Legeattest studentutveksling 880 kr
Legeattest politihøgskolen 880 kr
Legeattest sportsdykker 1.500 kr
Legeattest seil- og mikroflyvere 2.270 kr
Generell helbredsattest (fosterforeldre) 360 kr
Legeattest i forbindelse med bank-id 520 kr