Bli med på Sykle til jobben 2018!

Sykletiljobben_fb-post-turbo-turid-kopi.png - Klikk for stort bilde Årets sykkelaksjon varer f.o.m 19. april - t.o.m 17.juni og koster i år kr 139,- pr. person.

Sykle til jobben er en aktivitetskampanje som går over ni uker og passer for ALLE!

Man trenger derfor ikke sykkel eller å sykle til jobben for å delta, for all aktivitet gir poeng og alle kan delta på sitt nivå.

Man sanker poeng underveis og er derfor med i trekningen av diverse premier!

 

 

Slik melder man seg på kampanjen:

Meld deg på denne linken: https://www.sykletiljobben.no/signup/start/signup

  •  Dann lag på to til fem personer. Om dere er flere enn 5 som ønsker å være på samme lag, kan dere danne to eller flere lag. Du kan også delta alene. Det kan være lurt å inkludere avdelingsnavn i lagnavnet om dere er mange fra samme avdeling som ønsker å se hvordan det går med hverandre.
  • Begynn å registrere aktivitet! Alle deltakere får en egen profil på www.sykletiljobben.no  Følg fremgangen i egen treningsdagbok og på topplistene

Hvordan registrere aktivitet:

Du kan registrere aktivitet på nettsiden eller via treningsappene Endomondo, Polar, Sykletiljobben eller Strava. Les om hvordan du kobler til appene her.

  • All aktivitet kan registreres og teller med i kampanjen! Du kan sykle, gå, spille fotball, svømme, gjøre styrketrening, yoga og all annen aktivitet.

Premier:

I kampanjeperioden trekkes det premier hver uke, så forsikre deg om at du oppdaterer din profil ukentlig og registrerer all aktivitet.


Håper det kan skape inspirasjon til at ansatte på arbeidsplassen ønsker å melde seg på for å få en aktivere hverdag. Men Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskap og glede!

 

 

 

 

Sist endret 17.04.2018