Sykle til jobben 2017 - Vinn tur til Svalbard og Skarvrennet!

 

Sykle til jobben - Klikk for stort bilde

Meld deg på i løpet av påsken og bli med i trekningen av våre fantastiske påskepremier.
18. april kl. 9 trekker vi en vinner av en tur til Svalbard Skimaraton 27. april - 2. mai. Vi trekker også en vinner av en tur til Skarverennet 21. - 23. april. Billetten og reisen gjelder for 1 person. Praktisk informasjon om premien finner du her. Så ta utfordringen, meld deg på Sykle til jobben, og du er automatisk med i trekningen av disse magiske opplevelsene
Du kan også vinne boken "Kunsten å sykle USA på tvers" av Gunnar Kagge, som krysset USA på sin håndbygde sykkel under valgkampen 2016. Les mer her! I tillegg deler vi ut fantastiske sykkellykter fra Silva.

Påske er quiz, slik er det også i Sykle til jobben. Ta vår quiz og vinn den sykkelen som passer for deg!

Meld deg på i dag, vi gleder oss til å se deg i aksjonen! Riktig god og aktiv påske, og så tråkker vi i gang fra 19. april.


Gratis å delta

Også i år er det gratis å delta for alle i Nord-Trøndelag.
 

All fysisk aktivitet kan registreres

Som vanlig kan du registrere ALL fysisk aktivitet: aktiv reisevei, styrketrening, fotball, yoga eller svømming; du får poeng for alt du gjør. Delta på lag eller alene, registrer mye eller lite aktivitet, du bestemmer, hos oss er du uansett en stjerne!

Sykle til jobben-aksjonen 2017 varer fra 19. april til 17. juni. Du får tilgang til treningsdagboken fra du melder deg på, men det er kun aktivitet fra 19.april til 17. juni som teller med i konkurransen.

Klikk på linken til høyre og les mer om årets aksjon!

Bli med på Sykle til jobben 2017!

Meld deg på allerede i dag

Sist endret 07.04.2017