Badeplasser i Snåsa

Grønøra badeplass

Grønøra ligger ca 15 km sør for Snåsa sentrum, ved Snåsavannet. Stranden er langgrunn og passer fint for barn.  Inne i skogholtet bak stranda er det tilrettelagt for grilling, med benker å sitte på og det er murt opp et ildsted. Stor parkeringsplass, med toalett. Kort og fin sti som er tilrettelagt rullestolbrukere til stranden.

Kleivfossen

Kleivfossen er en kjempefin plass om sommeren når elva har roet seg og man kan klatre opp i de små kulpene. Ellers er vannet dypt, og man kan stupe fra vannkanten. Badeplassen ligger Kleiv langs veien opp mot Imsdalen, ca 3 minutters kjøretur fra Coop Marked på Breide. Badeplassen har parkeringsplass.

Mossela

Mossela kan tilby badestrand for de minste og mer utfordrende elvedrag for se mer eventyrlystne. Flott for mennesker i alle aldre og tilrettelagt for handikappede. Fra Snåsa sentrum kjører du mot Agle og tar av til Mona. Badeplassen har parkeringsplass og toalett.

Svarvahøla

Svarvahøla ligger nært Snåsa sentrum og er spesielt godt egnet for en dukkert etter en sykkeltur eller gåtur. Badeplassen har ingen parkering eller toalett, men ligger flott til med sandstrand og berg. Ta av mot Mona ved Lønset på riksveg 763 mot Steinkjer ca 500 m vest for sentrum. Badeplassen finner du etter ca 700 m, rett nedstrøms brua.

Viosen

Viosen ligger ved Snåsavannet og kan by på en fin sandstrand og kaie / brygge. Her har man en flott utsikt utover Snåsavannet, og man kan bade og sole seg. Badeplassen ligger i Viosen, rett ved veien som går til E6 eller inn til Snåsa sentrum. Badeplassen har parkering.

Vegset Camping

Vegset Camping ligger i nordenden av Snåsavannet, like ved E6. Fin badeplass som er åpen for Alle, ikke bare for campingens gjester.