Skjemabank

Her finner du kommunens digitale skjema. Noen skjema er elektroniske og noen er i pdf og må skrives ut. Vi jobber med å få på plass flere elektroniske skjemaer.

Hvorfor logge inn?

Elektroniske skjema:

Innlogging gir deg mulighet til å mellomlagre et skjema du ikke er ferdig med å fylle ut, slik at du kan åpne det igjen og fortsette utfyllingen etter en pause. I tillegg kan du se skjemaene du har sendt inn til kommunen.

Innlogging  med e-post kan være et alternativ dersom du sender inn en søknad på vegne av en organisasjon og ikke ønsker innlogging med opplysninger knyttet til deg som person..

 

Min side

Ved å logge deg inn kan du opprette din egen brukerprofil i portalen. Denne muliggjør også gjenbruk av tidligere innsendte søknader slik at man eksempelvis slipper å skrive inn all informasjon om utdanning og praksis flere ganger.  Smart hvis man søker på flere stillinger samtidig.

Her får du også en oversikt over de skjemaene du har sendt inn, med referansenummer som du kan oppgi i kontakt med kommunen.

Gå til Min side

personvernerklæringa finn du informasjon om hvordan vi håndterer innsendte skjema og annen informasjon vi registrerer om deg.

Papirskjema

Papirskjema (pdf-skjema) må du fremdeles sende inn pr. post til:

Snåsa kommune
Sørsivegen 6
7760 Snåsa

E-post: postmottak@snasa.kommune.no