AtB - Nye rutetider fra 7. august 2021

Fra 7. august er det Vy Buss, TrønderTaxi og Taxi Midt-Norge som skal kjøre buss og fleksibel transport i Trøndelag.  Her får du vite mer om tilbudet.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Snåsa, kan du bruke regionlinjer og tog i kombinasjon med fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

• Linje 612 kjører alle hverdager, ikke kun skoledager.

ATB - rutetider for Snåsa

Les også om hvordan tilbudet blir i Grong, Høylandet, Lierne, Namsskogan, Røyrvik og Snåsa.

Snåsa kirkelige fellesråd har i møte 14.10.2021 gjort vedtak om at Snåsa kirke stenges for bruk inntil videre.
Grunnen er at det er gjennomført grundige undersøkelser av takkonstruksjonen i kirka, og at Kirkevergen sist uke fikk beskjed om at det ser ut som takkonstruksjonen over tid er svekket. Man kan ikke påregne at konstruksjonen bærer snølast i tillegg til egen vekt.

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 24. oktober.

Når du ikke er i stand til å mestre hverdagen eller du kjenner noen som trenger hjelp.

Det kan søkes om tilskudd til ordinære idrettsanlegg (nyanlegg og rehabilitering), til kulturhus og til nærmiljøanlegg. Tidligere søknader som ikke har fått innvilget hele eller deler av tilskuddet må fornyes.