Tilskuddsportalen

Snåsa Kommune har nå inngått avtale om tilgang til tilskuddsportalen. Det vil gi kommunalt ansatte og lag og foreninger tilgang til å søke etter aktuelle tilskudd via deres database.

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Vi gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier.

Tilskuddsportalen  oppdaterer informasjon om tilskuddene automatisk (via informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt av eget team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

Registrer deg

Ved å gå til http://tilskuddsportalen.no, skriver du inn «Snåsa» som kommune,  og registrer deg som ved å velge «Tjeneste for Lag/Foreninger».

Det vil bli planlagt et brukermøte når situasjonen tillater det. Det vil bli arrangert et kveldsmøte for lag og foreninger.