Bosetting av flyktninger i Snåsa kommune

Barn og unge som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme.

Tid:

Sted: Steinkjer

Krigen i Ukraina ryster en hel verden og hver og en av oss. Kommunen får en del spørsmål om beredskapen i kommunen og legger ut derfor følgende info.

Snåasen tjïelte/Snåsa kommune lanserer i samarbeid med SANKS ( Samisk nasjonal kompetansetjeneste -psykisk helsevern og rus) E-læringskurset: «Sørsamiske forhold og helse»

Dette er et nytt nettbasert kompetansehevende tilbud til helse og omsorgspersonell uten samisk bakgrunn.

Snåsa Kommune har nå inngått avtale om tilgang til tilskuddsportalen. Det vil gi kommunalt ansatte og lag og foreninger tilgang til å søke etter aktuelle tilskudd via deres database.